Anadolu Activiteiten

Bij Stichting Anadolu kun je een diversiteit aan activiteiten op het gebied van volksdansen verwachten. Onder professionele begeleiding worden volksdanslessen uit verschillende regionen gegeven zoals Halay (Zuid-Oost Turkije), Horon (Zwarte Zee gebied), Silifke (Middellandse Zee gebied), Zeybek (West Turkije) en KafKas (Kaukasus).

Daarnaast organiseert en ondersteunt Stichting Anadolu evenementen op het gebied van muziek en sport. Hierbij kan men denken aan muzieklessen voor traditionele muziekinstrumenten uit Anatolië en sporttoernooien.

Ook kunnen we op verzoek optredens verzorgen op diverse gelegenheden, voor verdere informatie kunt u ons mailen op info@stichtinganadolu.nl, of kunt u telefonisch contact opnemen met de heer Murat Isik (voorzitter), tel. 06 1696 8568.